Forneria i Brioixeria Artesanal: hoteleria i turisme, especialització CEFP HT01
Document Type
Others
Citation
Forneria i Brioixeria Artesanal: hoteleria i turisme, especialització CEFP HT01. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2024.
Author
Language
Català
Publisher
Departament d'Educació
Publication date
2024-06Extension
3 p.
Subject (LEMAC)
Restauració (Gastronomia) - Formació professional
Documents to download
This item appears in the following Collection(s)
- DI sèrie - Guies d'estudis [1031]
Related Items
Displaying related items by Title and Subject.
-
Auxiliar de Pastisseria i Forneria (per a l'alumnat d'educació especial): programes de formació i inserció "Hoteleria i turisme", PFIE HT05
Departament d'Educació (2024-06) -
Cuina i Restauració: formació professional "Hoteleria i turisme", grau bàsic CFPB HT10
Departament d'Educació (2024-06) -
Auxiliar de Pastisseria i Forneria: hoteleria i turisme, PFI HT05
Departament d'Educació (2024-06)