dc.contributor.author | Departament d'Educació | |
dc.date.accessioned | 2024-06-20T10:23:21Z | |
dc.date.available | 2024-06-20T10:23:21Z | |
dc.date.issued | 2024-06 | |
dc.identifier.citation | Forneria i Brioixeria Artesanal: hoteleria i turisme, especialització CEFP HT01. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2024. | ca |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12694/6298 | |
dc.format.extent | 3 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | Departament d'Educació | ca |
dc.title | Forneria i Brioixeria Artesanal: hoteleria i turisme, especialització CEFP HT01 | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.lemac | Restauració (Gastronomia) - Formació professional | ca |