Forneria i Brioixeria Artesanal: hoteleria i turisme, especialització CEFP HT01
Tipus de document
Altres
Citació
Forneria i Brioixeria Artesanal: hoteleria i turisme, especialització CEFP HT01. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2024.
Autor/a
Llengua
Català
Publicat per
Departament d'Educació
Data de publicació
2024-06Extensió
3 p.
Matèries (LEMAC)
Restauració (Gastronomia) - Formació professional
Documents per descarregar
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- DI sèrie - Guies d'estudis [1031]
Ítems relacionats
Mostrant ítems relacionats per Títol i Matèria.
-
Auxiliar de Pastisseria i Forneria (per a l'alumnat d'educació especial): programes de formació i inserció "Hoteleria i turisme", PFIE HT05
Departament d'Educació (2024-06) -
Cuina i Restauració: formació professional "Hoteleria i turisme", grau bàsic CFPB HT10
Departament d'Educació (2024-06) -
Auxiliar de Pastisseria i Forneria: hoteleria i turisme, PFI HT05
Departament d'Educació (2024-06)