Forneria i Brioixeria Artesanal: hoteleria i turisme, especialització CEFP HT01
Tipo de documento
Otros
Citación
Forneria i Brioixeria Artesanal: hoteleria i turisme, especialització CEFP HT01. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2024.
Autor/a
Lengua
Català
Publicado por
Departament d'Educació
Fecha de publicación
2024-06Extensión
3 p.
Materias (LEMAC)
Restauració (Gastronomia) - Formació professional
Documentos para descargar
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
- DI sèrie - Guies d'estudis [1031]
Ítems relacionados
Mostrando ítems relacionados por Título y Materia.
-
Auxiliar de Pastisseria i Forneria (per a l'alumnat d'educació especial): programes de formació i inserció "Hoteleria i turisme", PFIE HT05
Departament d'Educació (2024-06) -
Cuina i Restauració: formació professional "Hoteleria i turisme", grau bàsic CFPB HT10
Departament d'Educació (2024-06) -
Auxiliar de Pastisseria i Forneria: hoteleria i turisme, PFI HT05
Departament d'Educació (2024-06)