Hoteleria i turisme: tècnic/a en pastisseria i forneria (2007)
Document Type
Others
Citation
Hoteleria i turisme: tècnic/a en pastisseria i forneria. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2007.
Author
Language
Català
Publisher
Departament d'Educació
Publication date
2007Extension
5 p.
Subject (LEMAC)
Hoteleria - Formació professional
Keywords
Cicles formatius de grau mitjà
Documents to download
This item appears in the following Collection(s)
- EN - Material de difusió [643]
Related Items
Displaying related items by Title and Subject.
-
Auxiliar de Pastisseria i Forneria: hoteleria i turisme, PFI HT05
Departament d'Educació (2024-06) -
Auxiliar de Pastisseria i Forneria (per a l'alumnat d'educació especial): programes de formació i inserció "Hoteleria i turisme", PFIE HT05
Departament d'Educació (2024-06) -
Organització de la formació professional bàsica: Activitats de forneria i pastisseria (2018)
Departament d’Ensenyament. Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial (2018-06-20)