Hoteleria i turisme: tècnic/a en pastisseria i forneria (2007)
Tipo de documento
Otros
Citación
Hoteleria i turisme: tècnic/a en pastisseria i forneria. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2007.
Autor/a
Lengua
Català
Publicado por
Departament d'Educació
Fecha de publicación
2007Extensión
5 p.
Materias (LEMAC)
Hoteleria - Formació professional
Palabras clave
Cicles formatius de grau mitjà
Documentos para descargar
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
- EN - Material de difusió [643]
Ítems relacionados
Mostrando ítems relacionados por Título y Materia.
-
Auxiliar de Pastisseria i Forneria: hoteleria i turisme, PFI HT05
Departament d'Educació (2024-06) -
Auxiliar de Pastisseria i Forneria (per a l'alumnat d'educació especial): programes de formació i inserció "Hoteleria i turisme", PFIE HT05
Departament d'Educació (2024-06) -
Organització de la formació professional bàsica: Activitats de forneria i pastisseria (2018)
Departament d’Ensenyament. Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial (2018-06-20)