Cuina i gastronomia: formació professional "Hoteleria i turisme", grau mitjà CFPM HT10 (2021)
Document Type
Others
Citation
Cuina i gastronomia: formació professional "Hoteleria i turisme", grau mitjà CFPM HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2021.
Author
Language
Català
Publisher
Departament d'Educació
Publication date
2021-07-28Extension
3
Collection
Guies d'estudis; 2021-2022
Subject (LEMAC)
Hoteleria - Formació professional
Keywords
Cicles formatius de grau mitjà
Documents to download
This item appears in the following Collection(s)
- DI sèrie - Guies d'estudis [1031]
Related Items
Displaying related items by Title and Subject.
-
Cuina i Gastronomia: hoteleria i turisme, grau mitjà CFPM HT10
Departament d'Educació (2024-06) -
Serveis en restauració: formació professional "Hoteleria i turisme", grau mitjà CFPM HT30 (2021)
Departament d'Educació (2021-07-28) -
Direcció de cuina: formació professional "Hoteleria i turisme", grau superior CFPS HTD0 (2021)
Departament d'Educació (2021-07-28)