Hoteleria i turisme: tècnic/a en pastisseria i forneria (2007)
Tipus de document
Altres
Citació
Hoteleria i turisme: tècnic/a en pastisseria i forneria. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2007.
Autor/a
Llengua
Català
Publicat per
Departament d'Educació
Data de publicació
2007Extensió
5 p.
Matèries (LEMAC)
Hoteleria - Formació professional
Paraules clau
Cicles formatius de grau mitjà
Documents per descarregar
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- EN - Material de difusió [643]
Ítems relacionats
Mostrant ítems relacionats per Títol i Matèria.
-
Auxiliar de Pastisseria i Forneria: hoteleria i turisme, PFI HT05
Departament d'Educació (2024-06) -
Auxiliar de Pastisseria i Forneria (per a l'alumnat d'educació especial): programes de formació i inserció "Hoteleria i turisme", PFIE HT05
Departament d'Educació (2024-06) -
Organització de la formació professional bàsica: Activitats de forneria i pastisseria (2018)
Departament d’Ensenyament. Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial (2018-06-20)