Orientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau bàsic de Cuina i serveis: promocions 2024-2026 i posteriors: CFPB HT10
Tipo de documento
Anotaciones
Citación
Orientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau bàsic de Cuina i serveis: promocions 2022-2024 i posteriors: CFPB HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2024.
Autor/a
Lengua
Català
Publicado por
Departament d'Educació
Fecha de publicación
2024Extensión
25 p.
Materias (LEMAC)
Hoteleria - Formació professional
Palabras clave
Cicles formatius de grau bàsic
Documentos para descargar
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
- EN - Material de difusió [643]
Ítems relacionados
Mostrando ítems relacionados por Título y Materia.
-
Orientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau bàsic de Cuina i serveis: promocions 2022-2024 i posteriors: CFPB HT10 (2022)
Departament d'Educació. Direcció General de Formació Professional (2022-07-01)