dc.contributor.author | Departament d'Educació | |
dc.date.accessioned | 2024-07-10T09:55:13Z | |
dc.date.available | 2024-07-10T09:55:13Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Orientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau bàsic de Cuina i serveis: promocions 2022-2024 i posteriors: CFPB HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2024. | ca |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12694/6719 | |
dc.format.extent | 25 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | Departament d'Educació | ca |
dc.subject.other | Cicles formatius de grau bàsic | |
dc.title | Orientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau bàsic de Cuina i serveis: promocions 2024-2026 i posteriors: CFPB HT10 | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/annotation | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.lemac | Hoteleria - Formació professional | ca |