Orientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau bàsic de Cuina i serveis: promocions 2024-2026 i posteriors: CFPB HT10
Tipus de document
Anotacions
Citació
Orientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau bàsic de Cuina i serveis: promocions 2022-2024 i posteriors: CFPB HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2024.
Autor/a
Llengua
Català
Publicat per
Departament d'Educació
Data de publicació
2024Extensió
25 p.
Matèries (LEMAC)
Hoteleria - Formació professional
Paraules clau
Cicles formatius de grau bàsic
Documents per descarregar
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- EN - Material de difusió [643]
Ítems relacionats
Mostrant ítems relacionats per Títol i Matèria.
-
Orientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau bàsic de Cuina i serveis: promocions 2022-2024 i posteriors: CFPB HT10 (2022)
Departament d'Educació. Direcció General de Formació Professional (2022-07-01)