Cuina i Gastronomia: hoteleria i turisme, grau mitjà CFPM HT10
Tipo de documento
Otros
Citación
Cuina i Gastronomia: hoteleria i turisme, grau mitjà CFPM HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2024.
Autor/a
Lengua
Català
Publicado por
Departament d'Educació
Fecha de publicación
2024-06Extensión
4 p.
Materias (LEMAC)
Hoteleria - Formació professional
Palabras clave
Cicles formatius de grau mitjà
Documentos para descargar
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
- DI sèrie - Guies d'estudis [1031]
Ítems relacionados
Mostrando ítems relacionados por Título y Materia.
-
Cuina i gastronomia: formació professional "Hoteleria i turisme", grau mitjà CFPM HT10 (2021)
Departament d'Educació (2021-07-28) -
Cuina i Restauració: formació professional "Hoteleria i turisme", grau bàsic CFPB HT10
Departament d'Educació (2024-06) -
Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i gastronomia: CFPM HT10 (2019)
Departament d'Educació. Servei d’Ordenació de la Formació Professional Inicial (2019-09-26)