Organització de la formació professional bàsica: Cuina i restauració (2018)
Tipus de document
Altres
Citació
Organització de la formació professional bàsica: Cuina i restauració. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Ensenyament, 2018.
Llengua
Català
Publicat per
Departament d'Ensenyament
Data de publicació
2018-06-04Extensió
12 p.
Matèries (LEMAC)
Formació professional - Catalunya
Formació professional - Administració i organització
Documents per descarregar
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- EN - Material de difusió [643]
Ítems relacionats
Mostrant ítems relacionats per Títol i Matèria.
-
Organització de la formació professional bàsica: Activitats de forneria i pastisseria (2018)
Departament d’Ensenyament. Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial (2018-06-20) -
Organització de la formació professional bàsica: Agrojardineria i composicions florals (2018)
Departament d’Ensenyament. Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial (2018-06-11) -
Organització de la formació professional bàsica Programa de Promoció Professional: currículum de FPB Aprofitaments Forestals (2018)
Departament d’Ensenyament. Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial (2018)