dc.contributor.author | Departament d’Ensenyament. Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial | |
dc.date.accessioned | 2023-11-08T09:13:13Z | |
dc.date.available | 2023-11-08T09:13:13Z | |
dc.date.issued | 2018-06-04 | |
dc.identifier.citation | Organització de la formació professional bàsica: Cuina i restauració. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Ensenyament, 2018. | ca |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12694/4744 | |
dc.format.extent | 12 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | Departament d'Ensenyament | ca |
dc.title | Organització de la formació professional bàsica: Cuina i restauració (2018) | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.lemac | Formació professional - Catalunya | ca |
dc.subject.lemac | Formació professional - Administració i organització | ca |