Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorDepartament d'Educació. Servei d’Ordenació de la Formació Professional Inicial
dc.date.accessioned2023-11-07T11:17:19Z
dc.date.available2023-11-07T11:17:19Z
dc.date.issued2019-09-26
dc.identifier.citationOrientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i gastronomia: CFPM HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2019.ca
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12694/4719
dc.format.extent18 p.ca
dc.language.isocatca
dc.titleOrientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i gastronomia: CFPM HT10 (2019)ca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otherca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.lemacHoteleria - Formació professional - Cicles formatius de grau superiorca


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem


Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir