Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i gastronomia: CFPM HT10 (2019)
Document Type
Others
Citation
Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i gastronomia: CFPM HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2019.
Language
Català
Publication date
2019-09-26Extension
18 p.
Subject (LEMAC)
Hoteleria - Formació professional
Keywords
Cicles formatius de grau superior
Documents to download
This item appears in the following Collection(s)
- EN - Material de difusió [643]
Related Items
Displaying related items by Title and Subject.
-
Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau superior de Direcció de cuina: CFPS HTD0 (2019)
Departament d'Educació. Servei d’Ordenació de la Formació Professional Inicial (2019-09-26) -
Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Serveis en restauració: CFPM HT30 (2016)
Departament d’Ensenyament. Servei d’Ordenació de la Formació Professional Inicial (2016-11-23)