Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i gastronomia: CFPM HT10 (2019)
Tipo de documento
Otros
Citación
Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i gastronomia: CFPM HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2019.
Lengua
Català
Fecha de publicación
2019-09-26Extensión
18 p.
Materias (LEMAC)
Hoteleria - Formació professional
Palabras clave
Cicles formatius de grau superior
Documentos para descargar
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
- EN - Material de difusió [643]
Ítems relacionados
Mostrando ítems relacionados por Título y Materia.
-
Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau superior de Direcció de cuina: CFPS HTD0 (2019)
Departament d'Educació. Servei d’Ordenació de la Formació Professional Inicial (2019-09-26) -
Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Serveis en restauració: CFPM HT30 (2016)
Departament d’Ensenyament. Servei d’Ordenació de la Formació Professional Inicial (2016-11-23)