Cuina i gastronomia: formació professional "Hoteleria i turisme", grau mitjà CFPM HT10 (2021)
Tipus de document
Altres
Citació
Cuina i gastronomia: formació professional "Hoteleria i turisme", grau mitjà CFPM HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2021.
Autor/a
Llengua
Català
Publicat per
Departament d'Educació
Data de publicació
2021-07-28Extensió
3
Col·lecció
Guies d'estudis; 2021-2022
Matèries (LEMAC)
Hoteleria - Formació professional
Paraules clau
Cicles formatius de grau mitjà
Documents per descarregar
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- DI sèrie - Guies d'estudis [1031]
Ítems relacionats
Mostrant ítems relacionats per Títol i Matèria.
-
Cuina i Gastronomia: hoteleria i turisme, grau mitjà CFPM HT10
Departament d'Educació (2024-06) -
Serveis en restauració: formació professional "Hoteleria i turisme", grau mitjà CFPM HT30 (2021)
Departament d'Educació (2021-07-28) -
Direcció de cuina: formació professional "Hoteleria i turisme", grau superior CFPS HTD0 (2021)
Departament d'Educació (2021-07-28)