dc.contributor.author | Departament d'Educació | |
dc.date.accessioned | 2021-08-02T10:52:59Z | |
dc.date.available | 2021-08-02T10:52:59Z | |
dc.date.issued | 2021-07-21 | |
dc.identifier.citation | Auxiliar en serveis de restauració i elaboració d'àpats: itineraris formatius específics, IFE HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2021. | ca |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12694/1769 | |
dc.format.extent | 2 | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | Departament d'Educació | ca |
dc.relation.ispartofseries | Guies d'estudis;2021-2022 | |
dc.subject.other | Itineraris formatius específics | |
dc.title | Auxiliar en serveis de restauració i elaboració d'àpats: itineraris formatius específics, IFE HT10 (2021) | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.lemac | Restauració (Gastronomia) | ca |