Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorDepartament d'Educació
dc.date.accessioned2021-08-02T10:52:59Z
dc.date.available2021-08-02T10:52:59Z
dc.date.issued2021-07-21
dc.identifier.citationAuxiliar en serveis de restauració i elaboració d'àpats: itineraris formatius específics, IFE HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2021.ca
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12694/1769
dc.format.extent2ca
dc.language.isocatca
dc.publisherDepartament d'Educacióca
dc.relation.ispartofseriesGuies d'estudis;2021-2022
dc.titleAuxiliar en serveis de restauració i elaboració d'àpats: itineraris formatius específics, IFE HT10 (2021)ca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otherca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccessca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.lemacRestauració (Gastronomia) - itineraris formatius específicsca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element


Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix