Avaluació de riscos psicosocials: mètode FPSICO 4.0
Otros títulos
Mètode FPSICO 4.0
F-PSICO: mètode d'avaluació de factors psicosocials
Tipo de documento
Monografía
Resumen
Descripció de la metodologia FPSICO 4.0 per fer l'avaluació de riscos psicosocials dels llocs de treball. L'objectiu de l'avaluació és recollir la percepció que tenen els treballadors i treballadores sobre factors de risc, com ara: Temps de treball, autonomia, càrrega de treball, demandes psicològiques, varietat/contingut, participació/supervisió, interès pel treballador/compensació, desenvolupament de rol, i relacions i suport social. Posteriorment s'estableixen les mesures preventives.
Citación
Avaluació de riscos psicosocials: mètode FPSICO 4.0. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2019.
Lengua
Catalán
Publicado por
Departament d'Educació
Fecha de publicación
2019Extensión
18 p.
Colección
Plans de prevenció de riscos laborals
Materias (LEMAC)
Documentos para descargar
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
Derechos
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Ítems relacionados
Mostrando ítems relacionados por Título y Materia.
-
Informació sobre l’avaluació de riscos psicosocials: mètode F-PSICO 4.0 de l'INSST [presentació]
Departament d'Educació; Instituto Nacional de Seguridad y Salud en el Trabajo (Espanya) (2019-04) -
Personal oficial de manteniment de llars d’infants: informació sobre els riscos i mesures de prevenció associats al lloc de treball
Departament d'Ensenyament. Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics; Departament d'Ensenyament. Servei de Prevenció de Riscos Laborals (2012-09-04) -
Personal oficial de cuina de llars d’infants: informació sobre els riscos i mesures de prevenció associats al lloc de treball
Departament d'Educació (2019-05-30)Riscos i prevenció dels llocs de treball del personal oficial de cuina de llars d’infants i dels monitors de migdia de les llars d'infants, assimilat a oficial de cuina de llars d'infants.