Auxiliar en Establiments del Sector Carni: programes de formació i inserció "Indústries alimentàries", PFI IA02
Tipus de document
Altres
Citació
Auxiliar en Establiments del Sector Carni: programes de formació i inserció "Indústries alimentàries", PFI IA02. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2024.
Autor/a
Llengua
Català
Publicat per
Departament d'Educació
Data de publicació
2024-06Extensió
2 p.
Matèries (LEMAC)
Aliments - Indústria i comerç - Formació professional
Documents per descarregar
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- DI sèrie - Guies d'estudis [1031]
Ítems relacionats
Mostrant ítems relacionats per Títol i Matèria.
-
Auxiliar de Preparació i Comercialització de Peix i Marisc: programes de formació i inserció "Indústries alimentàries", PFI IA03
Departament d'Educació (2024-06) -
Processos i qualitat en indústries alimentàries: formació professional "Indústries alimentàries", grau superior CFPS IAB0 (2021)
Departament d'Educació (2021-07-28) -
Processos i qualitat en indústries alimentàries: formació professional "Indústries alimentàries", grau superior CFPS IAB0
Departament d'Educació (2024-06)