Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorCos de professors d'ensenyament secundari
dc.contributor.authorDepartament d'Educació
dc.date.accessioned2024-05-24T10:53:14Z
dc.date.available2024-05-24T10:53:14Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationOrientacions i criteris d’avaluació del cos de professors d’ensenyament secundari de l’especialitat Processos en la indústria alimentària. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2024.ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12694/6016
dc.descriptionCos de professors d'ensenyament secundarica
dc.format.extent17 p.ca
dc.language.isocatca
dc.titleOrientacions i criteris d’avaluació del cos de professors d’ensenyament secundari de l’especialitat Processos en la indústria alimentàriaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otherca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.lemacAliments - Indústria i comerçca
dc.subject.lemacTests i proves en educacióca


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem


Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir