Mostrar el registro sencillo del ítem
Orientacions i criteris d’avaluació del cos de professors d’ensenyament secundari de l’especialitat Processos en la indústria alimentària
dc.contributor.advisor | Cos de professors d'ensenyament secundari | |
dc.contributor.author | Departament d'Educació | |
dc.date.accessioned | 2024-05-24T10:53:14Z | |
dc.date.available | 2024-05-24T10:53:14Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Orientacions i criteris d’avaluació del cos de professors d’ensenyament secundari de l’especialitat Processos en la indústria alimentària. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2024. | ca |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12694/6016 | |
dc.description | Cos de professors d'ensenyament secundari | ca |
dc.format.extent | 17 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.title | Orientacions i criteris d’avaluació del cos de professors d’ensenyament secundari de l’especialitat Processos en la indústria alimentària | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.lemac | Aliments - Indústria i comerç | ca |
dc.subject.lemac | Tests i proves en educació | ca |