Show simple item record

dc.contributor.advisorCos de professors d'ensenyament secundari
dc.contributor.authorDepartament d'Educació
dc.date.accessioned2024-05-24T10:53:14Z
dc.date.available2024-05-24T10:53:14Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationOrientacions i criteris d’avaluació del cos de professors d’ensenyament secundari de l’especialitat Processos en la indústria alimentària. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2024.ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12694/6016
dc.descriptionCos de professors d'ensenyament secundarica
dc.format.extent17 p.ca
dc.language.isocatca
dc.titleOrientacions i criteris d’avaluació del cos de professors d’ensenyament secundari de l’especialitat Processos en la indústria alimentàriaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otherca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.lemacAliments - Indústria i comerçca
dc.subject.lemacTests i proves en educacióca


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record


Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint