Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Elaboració de productes alimentaris: CFPM IA10 (2019)
Tipus de document
Altres
Citació
Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Elaboració de productes alimentaris: CFPM IA10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2019.
Llengua
Català
Publicat per
Departament d'Educació
Data de publicació
2019-09-10Extensió
19 p.
Matèries (LEMAC)
Paraules clau
Documents per descarregar
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- EN - Material de difusió [625]
Drets
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Ítems relacionats
Mostrant ítems relacionats per Títol i Matèria.
-
Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, pastisseria i confiteria: CFPM IA60 (2019)
Departament d'Educació. Servei d’Ordenació de la Formació Professional Inicial (2019-09-10) -
Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Olis d’oliva i vins: CFPM IA30 (2016)
Departament d’Ensenyament. Servei d’Ordenació de la Formació Professional Inicial (2016-10-13)