dc.contributor.author | Departament d'Educació | |
dc.date.accessioned | 2023-11-07T11:55:03Z | |
dc.date.available | 2023-11-07T11:55:03Z | |
dc.date.issued | 2020-05-28 | |
dc.identifier.citation | Orientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà Forneria, Pastisseria i Confiteria: promocions 2020-2022 i posteriors: CFPM IA60. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2020. | ca |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12694/4723 | |
dc.format.extent | 39 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | Departament d'Educació | ca |
dc.subject.other | Cicles formatius de grau mitjà | ca |
dc.title | Orientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà Forneria, Pastisseria i Confiteria: promocions 2020-2022 i posteriors: CFPM IA60 (2020) | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.lemac | Aliments - Indústria i comerç - Formació professional | ca |