Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorDepartament d'Educació
dc.date.accessioned2023-11-07T11:09:34Z
dc.date.available2023-11-07T11:09:34Z
dc.date.issued2020-03-05
dc.identifier.citationOrientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i gastronomia: promocions 2020-2022 i posteriors: CFPM HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2020.ca
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12694/4718
dc.format.extent27 p.ca
dc.language.isocatca
dc.publisherDepartament d'Educacióca
dc.titleOrientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i gastronomia: promocions 2020-2022 i posteriors: CFPM HT10 (2020)ca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otherca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.lemacHoteleria - Formació professional - Cicles formatius de grau mitjàca


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem


Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir