dc.contributor.author | Departament d'Educació. Direcció General de Formació Professional | |
dc.date.accessioned | 2023-11-07T10:08:49Z | |
dc.date.available | 2023-11-07T10:08:49Z | |
dc.date.issued | 2022-07-01 | |
dc.identifier.citation | Orientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau bàsic de Cuina i serveis: promocions 2022-2024 i posteriors: CFPB HT10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2022. | ca |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12694/4715 | |
dc.format.extent | 21 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | Departament d'Educació | ca |
dc.subject.other | Cicles formatius de grau bàsic | |
dc.title | Orientacions als centres educatius per a organitzar el cicle formatiu de grau bàsic de Cuina i serveis: promocions 2022-2024 i posteriors: CFPB HT10 (2022) | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.lemac | Hoteleria - Formació professional | ca |