dc.contributor.author | Departament d'Educació. Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial | |
dc.date.accessioned | 2023-10-27T08:50:45Z | |
dc.date.available | 2023-10-27T08:50:45Z | |
dc.date.issued | 2021-02-02 | |
dc.identifier.citation | Orientacions als centres per a organitzar l’itinerari formatiu específic Auxiliar en serveis de restauració i elaboració d'àpats: IFE. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2021. | ca |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12694/4534 | |
dc.format.extent | 14 p. | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | Departament d'Educació | ca |
dc.subject.other | Itineraris formatius específics | |
dc.title | Orientacions als centres per a organitzar l’itinerari formatiu específic Auxiliar en serveis de restauració i elaboració d'àpats: IFE (2021) | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.lemac | Restauració (Gastronomia) | ca |