Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorDepartament d'Educació
dc.date.accessioned2023-10-24T08:04:29Z
dc.date.available2023-10-24T08:04:29Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationOrientacions als centres educatius per a organitzar el curs d’especialització en forneria i brioixeria artesanals. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2023.ca
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12694/4468
dc.format.extent20 p.ca
dc.language.isocatca
dc.publisherDepartament d'Educacióca
dc.titleOrientacions als centres educatius per a organitzar el curs d’especialització en forneria i brioixeria artesanals (2023)ca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otherca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.lemacFormació professional - Catalunyaca
dc.subject.lemacFormació professional - Administració i organitzacióca


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element


Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix