dc.contributor.author | Departament d'Educació | |
dc.date.accessioned | 2022-04-21T09:10:36Z | |
dc.date.available | 2022-04-21T09:10:36Z | |
dc.date.issued | 2022-04 | |
dc.identifier.citation | Auxiliar de preparació i comercialització de peix i marisc, PFI IA03. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2022. | ca |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12694/2809 | |
dc.description | Branca: Indústries alimentàries | ca |
dc.format.extent | 4 fitxers | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | Departament d'Educació | ca |
dc.relation.ispartofseries | Guies d'estudis; | |
dc.title | Auxiliar de preparació i comercialització de peix i marisc, PFI IA03 (2022) | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.lemac | Programes de formació i inserció - Catalunya | ca |