Show simple item record

dc.contributor.authorDepartament d'Educació
dc.date.accessioned2022-04-21T09:10:36Z
dc.date.available2022-04-21T09:10:36Z
dc.date.issued2022-04
dc.identifier.citationAuxiliar de preparació i comercialització de peix i marisc, PFI IA03. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2022.ca
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12694/2809
dc.descriptionBranca: Indústries alimentàriesca
dc.format.extent4 fitxersca
dc.language.isocatca
dc.publisherDepartament d'Educacióca
dc.relation.ispartofseriesGuies d'estudis;
dc.titleAuxiliar de preparació i comercialització de peix i marisc, PFI IA03 (2022)ca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otherca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccessca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.lemacProgrames de formació i inserció - Catalunyaca


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record


Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint