dc.contributor.advisor | Formació professional - Administració i organització | ca |
dc.contributor.advisor | Formació professional - Administració i organització | ca |
dc.contributor.author | Departament d'Educació. Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial | |
dc.date.accessioned | 2022-03-30T11:16:27Z | |
dc.date.available | 2022-03-30T11:16:27Z | |
dc.date.issued | 2022-03 | |
dc.identifier.citation | Cicle formatiu de grau bàsic: Cuina i restauració. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2022. | ca |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12694/2688 | |
dc.format.extent | 2 fitxers | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | Departament d'Educació | ca |
dc.relation.ispartofseries | Formació professional; | |
dc.title | Cicle formatiu de grau bàsic: Cuina i restauració (2022) | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.lemac | Formació professional - Catalunya | ca |