Direcció de cuina: formació professional "Hoteleria i turisme", grau superior CFPS HTD0 (2021)
Tipo de documento
Otros
Citación
Direcció de cuina: formació professional "Hoteleria i turisme", grau superior CFPS HTD0. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2021.
Autor/a
Lengua
Català
Publicado por
Departament d'Educació
Fecha de publicación
2021-07-28Extensión
3
Colección
Guies d'estudis; 2021-2022
Materias (LEMAC)
Hoteleria - Formació professional
Palabras clave
Cicles formatius de grau superior
Documentos para descargar
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
- DI sèrie - Guies d'estudis [1031]
Ítems relacionados
Mostrando ítems relacionados por Título y Materia.
-
Direcció de cuina: formació professional "Hoteleria i turisme", grau superior CFPS HTD0
Departament d'Educació (2024-06) -
Direcció de serveis en restauració: formació professional "Hoteleria i turisme", grau superior CFPS HTE0 (2021)
Departament d'Educació (2021-07-28) -
Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau superior de Direcció de cuina: CFPS HTD0 (2019)
Departament d'Educació. Servei d’Ordenació de la Formació Professional Inicial (2019-09-26)