Elaboració de productes alimentaris: formació professional "Indústries alimentàries", grau mitjà CFPM IA10 (2021)
Tipus de document
Altres
Citació
Elaboració de productes alimentaris: formació professional "Indústries alimentàries", grau mitjà CFPM IA10. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2021.
Autor/a
Llengua
Català
Publicat per
Departament d'Educació
Data de publicació
2021-07-28Extensió
3
Col·lecció
Guies d'estudis; 2021-2022
Matèries (LEMAC)
Aliments - Indústria i comerç - Formació professional
Paraules clau
Cicles formatius de grau mitjà
Documents per descarregar
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- DI sèrie - Guies d'estudis [1031]
Ítems relacionats
Mostrant ítems relacionats per Títol i Matèria.
-
Elaboració de Productes Alimentaris: indústries alimentàries, grau mitjà CFPM IA10
Departament d'Educació (2024-06) -
Orientacions als centres per a organitzar el cicle formatiu de grau mitjà de Elaboració de productes alimentaris: CFPM IA10 (2019)
Departament d'Educació. Servei d’Ordenació de la Formació Professional Inicial (2019-09-10)